Показати скорочений опис матеріалу
Економічний аналіз. Вихідні дані і методичні рекомендації з виконання індивідуальних розрахункових завдання для студентів освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 0305
dc.contributor.author | Соляник, Л. Г. | |
dc.date.accessioned | 2013-06-17T12:40:50Z | |
dc.date.available | 2013-06-17T12:40:50Z | |
dc.date.issued | 2013-06-17 | |
dc.identifier.citation | Соляник Л. Г. Економічний аналіз. Вихідні дані і методичні рекомендації з виконання індивідуальних розрахункових завдання для студентів освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» за всіма напрямами підготовки / Соляник Л. Г. // – Д.: Національний гірничий університет, 2013. – 25 с. | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/2643 | |
dc.description | uk_UA | |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до розв’язку типових навчальних задач з аналізу економічних показників, що характеризують функціонування підприємств за умов ринкової економіки, описання тенденцій та закономірностей їхнього розвитку за допомогою економіко-математичних моделей, виявлення та оцінку впливу окремих факторів на явище чи досліджувальний процес, складання обґрунтованого висновку й прогнозу подальшого розвитку досліджуваного підприємства. Наведено критерії оцінювання виконання контрольної роботи. Орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної практичної діяльності студентів. Призначено для організації самостійної роботи студентів галузі знань 0305 Економіка і підприємництво за всіма напрямами підготовки під час виконання контрольної роботи та підготовки до екзамену при вивченні дисципліни «Економічний аналіз». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Економічний аналіз | uk_UA |
dc.title | Економічний аналіз. Вихідні дані і методичні рекомендації з виконання індивідуальних розрахункових завдання для студентів освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів галузі знань 0305 | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |