Пошук
Зараз показуються 1-4 з 4
Моделі прогнозування стійкості футеровки конвертера
(2019)
Об’єкт дослідження: процес підвищення стійкості футеровки при конвертерному виробництві сталі.
Практична цінність роботи полягає у тому, що розроблений ряд моделей дозволить прогнозувати стійкість футеровки конвертера в ...
Оптимізація асортименту готової продукції кондитерського виробництва
(2019)
Предмет дослідження: виробнича діяльність фабрики «Торговий дім «Солодощі»»
Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.
«Оптимізація асортименту шоколадної продукції компанії «Малбі»
(2019)
Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.
Оптимізація плану випуску продукції ТОВ «Matroluxe» на основі аналізу попиту
(2019)
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає в можливості підвищення ефективності роботи компанії за рахунок впровадження розробок по оптимизації виробничого плану та мінімізації затрат при здійсненні логістичних ...