Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorЛисицкая, С. М.
dc.contributor.authorСопилко, Н. Ю.
dc.date.accessioned2018-02-06T07:11:03Z
dc.date.available2018-02-06T07:11:03Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationЛисицкая С. М. Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК / С. М. Лисицкая , Н. Ю. Сопилко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 306-310.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151186
dc.description.abstractЯкісні харчові продукти належать до первинної категорії фізіологічних потреб людини і є гарантом її здоров’я. На початку ХХІ ст. світова продовольча ситуація свідчить про наявність ризику недоїдання 1 млрд. людей, а систематична недостатність їжі, яка є причиною підвищення смертності, характерна майже для 20 % населення країн, що розвиваються. Різке загострення сучасного продовольчого стану викликане значним впливом ряду факторів світового розвитку, у том числі екологічних й демографічних. Недостатність харчування – це вагомий негативний фактор екології людини, який може розглядатися як хвороба цивілізації. Тому своєчасне вирішення питань з цієї проблеми є надзвичайно актуальним.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectхарчові продуктиru_RU
dc.subjectпищевые продуктыru_RU
dc.subjectекологічний аспектru_RU
dc.subjectэкологический аспектru_RU
dc.subjectагропромисловий комплексru_RU
dc.subjectагропромышленный комплексru_RU
dc.titleЕкологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПКru_RU
dc.typeArticleru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу