Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorВолкова, Руслана Володимирівна
dc.date.accessioned2020-07-17T09:55:49Z
dc.date.available2020-07-17T09:55:49Z
dc.date.issued2020-06
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – підприємницька діяльність хлібопекарського підприємства. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти підвищення ефективності діяльності підприємства хлібопекарської галузі. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства. Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: абстрактно-логічний, порівняльного економічного аналізу, логічного узагальнення, графічний та табличний методи. Отримані результати. У першому розділі надано характеристику теоретичним основам ефективності господарської діяльності та розвитку бізнесу в хлібопекарській сфері. У другому розділі проведено аналіз та здійснена оцінка ефективності підприємницької діяльності ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9». У третьому розділі наведено та обґрунтовано напрями підвищення ефективності хлібопекарського підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що здійснюють підприємницьку діяльність у хлібопекарській галузіru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectПІДПРИЄМНИЦТВО, ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ, РИНОК ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ.ru_RU
dc.title076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства"ru_RU
dc.typeOtherru_RU


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу