Показати скорочений опис матеріалу
Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»)
dc.contributor.author | Кравцова, Віра Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-07-26T09:52:33Z | |
dc.date.available | 2020-07-26T09:52:33Z | |
dc.date.issued | 2020-06 | |
dc.identifier.citation | Кравцова В.А. Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»)/ В. А. Кравцова. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 93 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155784 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено наукові погляди на зміст поняття «конкурентоспроможність підприємства», методи її оцінювання та напрями підвищення. Проведено управлінський аналіз основних показників діяльності підприємства та оцінено рівень конкурентоспроможності підприємства. Обґрунтовані управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства, що передбачають розширення ринків збуту продукції кондитерської фабрики за рахунок створення мережі магазинів з кафе, та обґрунтована їхня економічна ефективність. | ru_RU |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено наукові погляди на зміст поняття «конкурентоспроможність підприємства», методи її оцінювання та напрями підвищення. Проведено управлінський аналіз основних показників діяльності підприємства та оцінено рівень конкурентоспроможності підприємства. Обґрунтовані управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства, що передбачають розширення ринків збуту продукції кондитерської фабрики за рахунок створення мережі магазинів з кафе, та обґрунтована їхня економічна ефективність. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБУТУ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ. | ru_RU |
dc.title | Обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика») | ru_RU |
dc.title.alternative | Substantiation of managerial solutions in ensuring the enterprise competitiveness (based on the materials of Private JSC “Vinnytsia Confectionery Factory”) | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Кафедра менеджменту [123]