• українська
    • русский
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • українська
    • русский
    • English
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Кваліфікаційні роботи
  • Факультет менеджменту
  • Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління
  • Магістри
  • 2020-2021 навчальний рік
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Кваліфікаційні роботи
  • Факультет менеджменту
  • Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління
  • Магістри
  • 2020-2021 навчальний рік
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Обґрунтування напрямів розвитку м'ясопереробного підприємства в умовах сучасного бізнес-середовища

Thumbnail
View/Open
Сапранков К.В. doc.pdf (337.3Kb)
КР_Сапранков К.В. doc.rar (1.400Mb)
Date
2020-12
Author
Сапранков, Кирил Вадимович
Metadata
Show full item record
Abstract
Пояснювальна записка: 93 стор., 19 рис., 12 табл., 41 джерело, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: підприємницька діяльність м'ясопереробного підприємства. Мета роботи: узагальнення й удосконалення методичних засад обґрунтування напрямів розвитку підприємства м'ясопереробної галузі в сучасних умовах бізнес-середи. У першому розділі визначено теоретичне підґрунтя діяльності суб’єктів бізнесу м'ясопереробної галузі в сучасних конкурентних умовах. Проведений аналіз наукових підходів до визначення проблем функціонування та розвитку підприємницьких структур м'ясопереробної сфери. У другому розділі був проведений аналіз та оцінка основних тенденцій функціонування бізнес-структур м'ясопереробної галузі в Україні. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Здійснено аналіз бізнес-середовища функціонування компанії. У третьому розділі визначено перспективні напрямки діяльності підприємства ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Встановлено організаційно-методичні засади впровадження системи Lean на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Розроблено методичне підґрунтя організації служби внутрішнього аудиту бізнес-процесів на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс».
URI
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157496
Collections
  • 2020-2021 навчальний рік [22]

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV