DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанний бізнес
Результати 1 до 7 із 7
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
![Збірник І Всеукр.конференції-99-100.pdf.jpg](/jspui/retrieve/575933/%d0%97%d0%b1%d1%96%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%86%20%d0%92%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%ba%d1%80.%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%97-99-100.pdf.jpg) | 2023 | Використання віртуальної реальності у готелях та ресторанах для поліпшення гостьового досвіду | Постол, Дмитро; Любчук, Ольга |
![Збірник І Всеукр.конференції-91-92.pdf.jpg](/jspui/retrieve/575800/%d0%97%d0%b1%d1%96%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%86%20%d0%92%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%ba%d1%80.%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%97-91-92.pdf.jpg) | 2023 | Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльності | Нестеренко, Єлизавета; Бойко, Зоя |
| 2024 | Маркетинговий підхід в управлінні HoReCa | Безугла, Л. С. |
![2019_13_2019_05_16_pei_material-151-154.pdf.jpg](/jspui/retrieve/568154/2019_13_2019_05_16_pei_material-151-154.pdf.jpg) | 2019 | Окремі аспекти глобального генезису готельно-ресторанного бізнесу України та ЄС | Чириченко, Юрій |
![22-24.pdf.jpg](/jspui/retrieve/379296/22-24.pdf.jpg) | 2013 | Особливості маркетингової політики у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану "Наутілус") | Палєхова, Л. Л.; Павелко, К. О. |
![Збірник І Всеукр.конференції-86-87.pdf.jpg](/jspui/retrieve/575716/%d0%97%d0%b1%d1%96%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%86%20%d0%92%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%ba%d1%80.%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%97-86-87.pdf.jpg) | 2023 | Розвиток індустрії гостинності: сучасні реалії | Марков, Ілля; Язіна, Вікторія |
![Збірник І Всеукр.конференції-82-84.pdf.jpg](/jspui/retrieve/575712/%d0%97%d0%b1%d1%96%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba%20%d0%86%20%d0%92%d1%81%d0%b5%d1%83%d0%ba%d1%80.%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d1%97-82-84.pdf.jpg) | 2023 | Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу | Куркуріна, Марія; Стригуль, Лариса |