Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанний бізнес

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
Збірник І Всеукр.конференції-99-100.pdf.jpg2023Використання віртуальної реальності у готелях та ресторанах для поліпшення гостьового досвідуПостол, Дмитро; Любчук, Ольга
Збірник І Всеукр.конференції-91-92.pdf.jpg2023Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльностіНестеренко, Єлизавета; Бойко, Зоя
2024Маркетинговий підхід в управлінні HoReCaБезугла, Л. С.
2019_13_2019_05_16_pei_material-151-154.pdf.jpg2019Окремі аспекти глобального генезису готельно-ресторанного бізнесу України та ЄСЧириченко, Юрій
22-24.pdf.jpg2013Особливості маркетингової політики у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану "Наутілус")Палєхова, Л. Л.; Павелко, К. О.
Збірник І Всеукр.конференції-86-87.pdf.jpg2023Розвиток індустрії гостинності: сучасні реаліїМарков, Ілля; Язіна, Вікторія
Збірник І Всеукр.конференції-82-84.pdf.jpg2023Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесуКуркуріна, Марія; Стригуль, Лариса