Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1179
Назва: Деталі машин. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вивчення конструкцій підшипників кочення» для студентів напрямів підго-товки, 6.050502 Інженерна механіка, 6.070106 Автомобільний транспорт.
Автори: Зіборов, К. А.
Проців, В. В.
Вернер, І. В.
Твердохліб, О. М.
Ключові слова: підшипники;вальниці;лабораторні;методичні вказівки;Деталі машин;Аскон;Компас;APM WinMachine;ЕСКД
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпропетровськ: НГУ
Бібліографічний опис: Деталі машин. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вивчення конструкцій підшипників кочення» для студентів напрямів підготовки, 6.050502 Інженерна механіка, 6.070106 Автомобільний транспорт. / К. А. Зіборов, В. В. Проців, І. В. Вернер, О. М. Твердохліб // – Д.: ДНВЗ «Національний гірничий університет», 2012. – 32 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні відомості про розрахунки підшипників кочення, що використовують у різноманітних машинах та механізмах. Приведені деякі розрахункові залежності і довідкові матеріали. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Методичні вказівки розроблені для надання допомоги студентам, які виконують лабораторну роботу з дисциплін «Деталі машин» та «Деталі машин та підйомно-транспортне обладнання» для студентів, які навчаються за напрямами «Інженерна механіка», «Машинобудування», «Автомобільний транспорт».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1179
Розташовується у зібраннях:Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
подшипники_качения.pdf1,16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.