Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну : [36] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
отв.pdf.jpg4-гру-2019Програма навчальної дисципліни «Організація і технологія випробувань» для магістра спеціальності 132 МатеріалознавствоФедоскін, В. О.; Зіборов, К. А.; Федоскіна, О. В.
хтд.pdf.jpg4-гру-2019Програма навчальної дисципліни «Хмарні технології в промисловому дизайні» для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоВернер, І. В.
тб.pdf.jpg4-гру-2019Програма навчальної дисципліни «Технічна біоніка» для магістів спеціальності 132 МатеріалознавствоШляхов, Е. М.; Мацюк, І. М.
пврво.pdf.jpg4-гру-2019Програма навчальної дисципліни «Проектування взаємодії та рендерінг виробничого обладнання» для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоПисьменкова, Т. О.; Вернер, І. В.; Логінова, А. О.
пд.pdf.jpg4-гру-2019Робоча програма навчальної дисципліни «Продакт-дизайн» для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство»Деревягіна, Наталія Іванівна
одсясс.pdf.jpg4-гру-2019Програма навчальної дисципліни «Організація діяльності у сфері якості, стандартизації та сертифікації» для магістра спеціальності 132 МатеріалознавствоЗіборов, К. А.; Логінова, А. О.; Федоскіна, О. В.
трехмерная графика для рендеринга ч1.pdf.jpg4-гру-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Проектування взаємодії та рендерінг виробничого обладнання» Частина І «Моделювання об'єктів» для студентів спеціальності 132 МатеріалознавствоВернер, І. В.; Письменкова, Т. О.
метод ком дизайн промо 2018.pdf.jpg30-лис-2019Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання (в рамках лабораторних робіт) з дисципліни «Комунікативний дизайн» для студентів заочної форми підготовки спеціальностей 131 Прикладна механіка, 132 МатеріалознавствоПисьменкова, Т. О.; Вернер, І. В.
Частина 2 взаемодія.pdf.jpg30-лис-2019Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів при проектуванні взаємодії об’єктів з дисципліни «Проектування взаємодії та рендерінг виробничого обладнання» Частина ІІ «Проектування взаємодії» для студентів спеціальності 132 МатеріалознавствоВернер, І. В.; Письменкова, Т. О.; Логінова, А. О.
ПД Web uа.pdf.jpg30-лис-2019Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів по використанню сучасних Web технологій прі виконанні лабораторних робіт з дисципліни «Продакт дизайн» для студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство»Вернер, І. В.; Письменкова, Т. О.; Логінова, А. О.
метода_сертификация.pdf.jpg30-лис-2019Методичні вказівки для самостійної роботи студентів до лабораторних робіт за дисципліною «Організація діяльності у сфері якості, стандартизації та сертифікації» для студентів, що навчаються за спеціалізацією «Промислова естетика і сертифікація виробничого обладнання» спеціальності 132 «Матеріалознавство»Зіборов, К. А.; Логінова, А. О.; Федоскіна, О. В.
курсовий ПВРВО.pdf.jpg28-лис-2019Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів при виконанні курсового проекту з дисципліни «Проектування взаємодії та рендерінг виробничого обладнання» для студентів спеціальності 132 МатеріалознавствоВернер, І. В.; Письменкова, Т. О.; Логінова, А. О.
диплом магістра 132.pdf.jpg28-лис-2019Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоЗіборов, К. А.; Логінова, А. О.; Письменкова, Т. О.; Федоряченко, С. О.
Технічна біоніка_2019.pdf.jpg28-лис-2019Методичні вказівки до практичних робіт студентів за дисципліною «Технічна біоніка», що навчаються за освітньою програмою «Промислова естетика і сертифікація виробничого обладнання» спеціальності 132 «Матеріалознавство»Мацюк, І. М.; Шляхов, Е. М.
Аналіз плоского важільного механізму2019.pdf.jpg28-лис-2019Аналіз плоского важільного механізму. Методичні вказівки до виконання домашнього завдання з ТММ для студентів, що навчаються за освітньою програмою «Промислова естетика і сертифікація виробничого обладнання» спеціальності 132 «Матеріалознавство»Мацюк, І. М.; Шляхов, Е. М.
виробнича практика2019.pdf.jpg28-лис-2019Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоЗіборов, К. А.; Логінова, А. О.; Письменкова, Т. О.; Федоряченко, С. О.
переддипломна практика2019.pdf.jpg28-лис-2019Методичні рекомендації до проходження передатестаційної практики для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоЗіборов, К. А.; Логінова, А. О.; Письменкова, Т. О.; Федоряченко, С. О.
орг д в сфе як ст та серт.pdf.jpg28-лис-2019Методичні рекомендації до виконання завдання «Акредитація випробувальної лабораторії» при вивчанні дисциплини «Організація діяльності у сфері якості, стандартизації та сертифікації» для магістрів спеціальності 132 МатеріалознавствоФедоскіна, О. В.; Зіборов, К.А.; Федоскін, В. О.
rmpkg.pdf.jpg5-чер-2013Підйомно-транспортне обладнання автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговування. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічного завдання "Розрахунок вантажопідйомного приладу" для студентів напряму підготовки 6.070106 Автомобільний транспорт.Проців, В. В.; Захаренко, В. О.
кттп2011.pdf.jpg5-чер-2013Практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп'ютерна техніка та програмування" для студентів напряму 0701 "Транспортні технології"Дудко, М. О.; Балашов, С. В.; Письменкова, Т. О.; Розов, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36