Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1181
Назва: Практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп'ютерна техніка та програмування" для студентів напряму 0701 "Транспортні технології"
Автори: Дудко, М. О.
Балашов, С. В.
Письменкова, Т. О.
Розов, С. В.
Ключові слова: Visual Basic;програмування;Комп'ютерна техніка та програмування;візуальне прагамування;лабораторні;методичні вказівки
Дата публікації: 2011
Видавництво: Дніпропетровськ: НГУ
Бібліографічний опис: Практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп'ютерна техніка та програмування" для студентів напряму 0701 "Транспортні технології" / М. О. Дудко, С. В. Балашов, Т. О. Письменкова, С. В. Розов // Дніпропетровськ: Вищий державний навчальний заклад “НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІРНИЧИЙ УНІВЕРСИТЕТ” , 2011. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): У практікумі розглянуті принципи візуального програмування на мові Visual Basic. На конкретних прикладах показані можливості середовища розробки, методика створення програми і особливості процесу програмування. Описується застосування Visual Basic до реалізації лінійних алгоритмів, розгалужених і циклічних. Кожна з тих тем, що розглядаються, супроводиться коротким теоретичним вступом, що пояснює приведені приклади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1181
Розташовується у зібраннях:Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кттп2011.pdf909,88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.