Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1182
Назва: Підйомно-транспортне обладнання автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговування. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічного завдання "Розрахунок вантажопідйомного приладу" для студентів напряму підготовки 6.070106 Автомобільний транспорт.
Автори: Проців, В. В.
Захаренко, В. О.
Ключові слова: Аскон;Компас;Механізми і машини;Підйомно-транспортне;обладнання;виробництва
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпропетровськ: НГУ
Бібліографічний опис: Процив В. В. Підйомно-транспортне обладнання автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговування. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічного завдання "Розрахунок вантажопідйомного приладу" для студентів напряму підготовки 6.070106 Автомобільний транспорт. / В. В. Процив, В. О. Захаренко // – Д.: Національний гірничий університет, 2012. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів напряму 6.07010601 Автомобільний транспорт під час виконання графічно-розрахункового завдання з нормативної дисципліни "Підйомно-транспортне обладнання автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговування".
Опис: Розглянуто теоретичні відомості про розрахунки вантажопідйомних приладів, що використовують у кранах автотранспортних підприємств та станцій технічного обслуговування. Приведені основні розрахункові залежності та довідкові матеріали. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1182
Розташовується у зібраннях:Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rmpkg.pdf401,24 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.