Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146456
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни „Вступ до педагогічної майстерності” для студентів інституту заочно-дистанційної освіти освітньо-кваліфікаційний рівень „Магістр”
Автори: Нестерова, О. Ю.
Ключові слова: Pedagogical work
Дата публікації: 2014
Видавництво: ДВНЗ "НГУ"
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни „Вступ до педагогічної майстерності” для студентів спеціальності «Переклад» / Упоряд.: О.Ю.Нестерова – Дніпропетровськ : Державний ВНЗ «Національний гірничий університет», 2014. - 13с.
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни «Вступ до педагогічної майстерності»: сформувати у студентів уявлення професійну майстерність педагога з огляду на умови викладання у вищих та середніх навчальних закладах. Курс спрямовано на ознайомлення зі специфікою навчального і виховного процесу в сучасних закладах освіти, надання студентам систематизованих знань із теоретичних засад педагогічної майстерності та формування практичних умінь і навичок забезпечення ефективності педагогічної взаємодії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146456
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
заочники ВПМ Нестерова.pdfМетодичні вказівки160,46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.