Кафедра перекладу : [43] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Навч. лінгв. практика від Орел М.В.pdf.jpg11-лис-2021Методичні рекомендації до організації і проведення навчально-лінгвістичної практики бакалаврів спеціальності 035 «Філологія»Орел, М. В.
Мет реком1CD1219.pdf.jpg16-бер-2020Переклад у галузі електроенергетики. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни для студентів спеціальності 7.030507 «Переклад» напряму підготовки 035 «Філологія»Орел, М. В.
ПОП_4_самост_раб Высоцкая.pdf.jpg14-тра-2015Методичні вказівки по організації самостійної роботи з курсу “Особливості усного переказу: послідовний переклад”Висоцька, Т. М.
ПОП_2_планы практических Высоцкая.pdf.jpg14-тра-2015Методичні матеріали до практичних занять з курсу “ Особливості усного перекладу: послідовний переклад”Висоцька, Т. М.
ПОП_5_задание_заочники Высоцкая.pdf.jpg14-тра-2015Методичні вказівки з виконання контрольних робіт для студентів заочників з курсу «Особливості усного перекладу: послідовний переклад»Висоцька, Т. М.
ПОП_3_зачетные вопросы Высоцкая.pdf.jpg14-тра-2015Питання до заліку з курсу «Особливості усного переклдау: послідовний переклаВисоцька, Т. М.
Самостійна-робота-з-методології-наукових-досліджень (2).pdf.jpg3-тра-2015Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень»Фоміна, Л. В.
Методичні-матеріали-до-практ.-занять-з-курсу-Методологія-наукових-досліджень (1).pdf.jpg3-тра-2015Методичні матеріали для семінарських занять з курсу «Методологія наукових досліджень»Фоміна, Л. В.
Самостйна робота Особливост перекладу художнх творв.pdf.jpg28-кві-2015Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Особливості перекладу художніх творів (англійська мова)»Фоміна, Л. В.
Самостйна робота Особливост перекладу художнх творв Фомина.pdf.jpg28-кві-2015Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Особливості перекладу художніх творів (англійська мова)»Фоміна, Л. В.
ПОП_4_самост_раб Высоцкая.pdf.jpg28-кві-2015Методичні вказівки по організації самостійної роботи з дисципліни «Послідовний переклад»Висоцька, Т. М.
плани семінарів Особливості усного перекладу.pdf.jpg28-кві-2015Методичні матеріали для семінарських занять з курсу «Особливості усного перекладу»Введенська, Т. Ю.; Черкащенко, О. М.
плани практичних  ПНТП (англ) магстр.pdf.jpg28-кві-2015Методичні матеріали для практичних занять з курсу «Практика наукового і технічного перекладу з 1-ої іноземної мови (англійська мова)»Бердник, Л. В.; Введенська, Т. Ю.
Методчн вказвки до практичних робт Фомина.pdf.jpg28-кві-2015Методичні вказівки щодо практичних занять з навчальної дисципліни «Особливості перекладу художніх творів»»Фоміна, Л. В.
заочники ВПМ Нестерова.pdf.jpg28-кві-2015Методичні рекомендації з дисципліни „Вступ до педагогічної майстерності” для студентів інституту заочно-дистанційної освіти освітньо-кваліфікаційний рівень „Магістр”Нестерова, О. Ю.
заочники Викл перекл Нестерова.pdf.jpg28-кві-2015Методичні рекомендації з дисципліни „Методика викладання перекладу у вищій школі” для студентів інституту заочно-дистанційної освіти освітньо-кваліфікаційний рівень „Магістр”Нестерова, О. Ю.
плани семнарв стилстика.pdf.jpg27-кві-2015Методичні матеріали для семінарських занять з курсу "Порівняльна стилістика українського та англійського наукового мовлення"Введенська, Т. Ю.
13-січ-2014Порівняльна стилістика англіської та української мови. Лекція 1. Стилістика синтаксисуВеденська, Тетяна Юріївна
13-січ-2014Порівняльна стилістика англіської та української мови. Лекція 2. Стилістична семасеологіяВеденська, Тетяна Юріївна
13-січ-2014Порівняльна стилістика англіської та української мови. Лекція 2. Стилістична лексикологіяВеденська, Тетяна Юріївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43