Кафедра автомобілів та автомобільного господарства : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
ОТВРА_Олішевська_В_Бас_К_Крівда_В.pdf.jpg24-січ-2024Основи технології виробництва та ремонту автомобілів. Методичні рекомендації до організації самостійних робіт та виконання індивідуальних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»Олішевська, В. Є.; Бас, К. М.; Крівда, В. В.
КЕМАГ Олішевська В Бас К Крівда В.pdf.jpg21-лип-2022Конструкційні та експлуатаційні матеріали в автомобільній галузі. Методичні рекомендації до практичних занять за темою «Мікроструктурний аналіз і властивості вуглецевих сталей» для студентів спеціальності 274 Автомобільний транспортОлішевська, В. Є.; Бас, К. М.; Крівда, В. В.
Олішевська В., Кравець В. Переддипломна практика.pdf.jpg23-кві-2020Переддипломна практика. Методичні рекомендації до виконання робіт для бакалаврів спеціальності 274 Автомобільний транспортОлішевська, В. Є.; Кравець, В. В.
Робоча програма БДР та ЕА 2019-2020.pdf.jpg16-кві-2020Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека дорожнього руху та екологія на автотранспорті»Олішевська, В. Є.
Робоча програма КЕМАГ 2019-2020.pdf.jpg20-бер-2020Робоча програма дисципліни "Конструкційні та експлуатаційні матеріали в автомобільній галузі"Олішевська, Валентина
CD979.pdf.jpg23-кві-2018Конструкційні та експлуатаційні матеріали в автомобільній галузіОлішевська, В. Є.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6