Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165999
Назва: Основи технології виробництва та ремонту автомобілів. Методичні рекомендації до організації самостійних робіт та виконання індивідуальних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»
Автори: Олішевська, В. Є.
Бас, К. М.
Крівда, В. В.
Ключові слова: автомобільний транспорт;технології виробництва автомобілів;ремонт автомобілів;технічне обслуговування автомобілів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Олішевська В. Є. Основи технології виробництва та ремонту автомобілів. Методичні рекомендації до організації самостійних робіт та виконання індивідуальних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт» / В. Є. Олішевська, К. М. Бас, В. В. Крівда ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначено для організації самостійних робіт та виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Основи технології виробництва та ремонту автомобілів» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт». Методичні рекомендації містять завдання для самостійної роботи і варіанти індивідуальних завдань, рекомендації до їх виконання, а також перелік джерел посилання. Наведено критерії оцінювання виконання здобувачами вищої освіти індивідуальних завдань. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів вищої освіти та спрямування їх у напрямі творчого самостійного опрацювання матеріалу з дисципліни «Основи технології виробництва та ремонту автомобілів».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165999
Розташовується у зібраннях:Кафедра автомобілів та автомобільного господарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОТВРА_Олішевська_В_Бас_К_Крівда_В.pdf1,17 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.