Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156209
Назва: Зберігання та дистрибуція нафти, нафтопродуктів і газу:
Автори: Ширін, Л. Н.
Денищенко, О. В.
Барташевський, С. Є.
Коровяка, Є. А.
Расцвєтаєв, В. О.
Ключові слова: дистрибуція нафти;нафтопродукти;газ
Дата публікації: 2020
Видавництво: Видавництво НТУ «ДП»
Бібліографічний опис: Зберігання та дистрибуція нафти, нафтопродуктів і газу: навч. посіб. / Л. Н. Ширін, О. В. Денищенко, С. Є. Барташевський, Є. А. Коровяка, В. О. Расцвєтаєв; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро: НТУ«ДП», 2020. – 294 с.
Короткий огляд (реферат): Зміст навчального посібника відповідає робочій програмі дисципліни «Транспортування і зберігання вуглеводнів», що розроблена на основі освітньо- професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології. Викладено теоретичні положення застосування комплексів для зберігання нафти, нафтопродуктів і газу, конструктивні особливості їх та методики експлуатаційних розрахунків. Надано рекомендації, що полегшують вибір серійних промислових машин та устаткування відповідних типорозмірів, формують уявлення про його основні технічні показники, що забезпечують експлуатацію в конкретних виробничих умовах. Буде в пригоді фахівцям, які експлуатують нафтогазове обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156209
ISBN: 976–966–350–724–8
Розташовується у зібраннях:РВВ-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD1229.pdf50,73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.