Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161493
Назва: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт «Вивчення режиму підземних вод» з дисципліни «Гідрогеологічний та геотехнічний моніторинг»
Автори: Тимощук, В. І.
Загриценко, А. М.
Шерстюк, Є. А.
Ключові слова: Гідрогеологічний та геотехнічний моніторинг
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт «Вивчення режиму підземних вод» з дисципліни «Гідрогеологічний та геотехнічний моніторинг» для магістрів спеціальності 103 «Науки про Землю» / В. І. Тимощук, А. М. Загриценко, Є. А. Шерстюк. – Д.: НТУ «ДП», 2022. – 17 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів спеціальності 103 Науки про Землю при виконанні практичних робіт та їх захисту з дисципліни «Гідрогеологічний та геотехнічний моніторинг». Наведено теоретичні відомості щодо типів режиму підземних вод та факторів його формування, методика обробки даних режимних спостережень та визначення його гідрогеологічних параметрів. Визначені задачі, що вирішуються на основі даних моніторингу підземних вод, та методи кількісної оцінки зв’язку показників режиму підземних вод з режимоутворюючими факторами. Наведені варіанти практичних завдань для самостійної роботи та контрольні питання. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161493
Розташовується у зібраннях:Кафедра гідрогеології та інженерної геології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації Вивчення режиму підземних вод.pdfМетодичні рекомендації Вивчення режиму підземних вод671,64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.