Кафедра гідрогеології та інженерної геології : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Попередній перегляд???itemlist.dc.date.accessioned???НазваАвтор(и)
Методичні вказівки МОГД 103 Рудаков_ДВ.pdf.jpg30-вер-2023Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Методи обробки геоданих» для здобувачів ступеня бакалавра освітньо-професійних програм «Геологія» і «Водні ресурси та геобезпека» спеціальності 103 Науки про ЗемлюРудаков, Дмитро Вікторович
Методичні рекомендації Методика оприлюднення результатів наукових досліджень.pdf.jpg14-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Методологія досліджень в науках про Землю»Інкін, О. В.
Методичні рекомендації Вивчення режиму підземних вод.pdf.jpg14-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичних робіт «Вивчення режиму підземних вод» з дисципліни «Гідрогеологічний та геотехнічний моніторинг»Тимощук, В. І.; Загриценко, А. М.; Шерстюк, Є. А.
Метод вказівки_Методика оприлюднення результатів.pdf.jpg13-вер-2022Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Методологія досліджень в науках про Землю» для магістрів освітньо-професійної програми «Геологія, гідрогеологія, геофізика» спеціальності 103 «Науки про Землю». Методика оприлюднення результатів наукових дослідженьІнкін, О. В.
CD61.pdf.jpg29-тра-2013Одиночні досконалі свердловини при нестаціонарному режимі в умовах кругового контуру живлення. Гідрогеологічні розрахунки. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Динаміка підземних вод» для студентів напряму підготовки 6.040103Федоренко, О. О.; Шерстюк, Є. А.
CD60.pdf.jpg29-тра-2013Одиночні досконалі свердловини при стаціонарному режимі в умовах кругового контуру живлення. Гідрогеологічні розрахунки. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Динаміка підземних вод» для студентів напряму підготовки 6.040103Федоренко, О. О.; Шерстюк, Є. А.
M8374.pdf.jpg27-тра-2013Методи розрахунку процесу переробки берегів водосховища. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інженерна геодинаміка» для студентів напряму підготовки 6.040103 ГеологіяПрокопенко, Т. Д.; Інкін, О. В.; Подвігіна, О. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7