Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/783
Назва: Навчально-ознайомча та виробнича практика
Автори: Орел, М. В.
Ключові слова: практика;навчальна;виробнича;ознайомча;звіт;договір;зміст практики;обов'язки студента;обов'язки керівника практики;вимоги до оформлення звіту практиканта
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровськ, НГУ
Бібліографічний опис: Орел М. В. Навчально-ознайомча та виробнича практика. Методичні рекомендації до організації і проведення для студентів напряму підготовки 0305 Філологія / М.В. Орел. – Д.: Національний гірничий університет, 2010 – 20 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до організації і проведення навчально-ознайомчої та виробничої практики студентів спеціальності 6.030500 Переклад, у яких сформульовано мету та завдання практики, обов’язки студентів-практикантів і керівників практики, подано індивідуальні завдання на практику, критерії оцінювання результатів практики та поради до підготовки звітів про практику.
Опис: Подано методичні рекомендації до організації і проведення навчально-ознайомчої та виробничої практики студентів спеціальності 6.030500 Переклад, у яких сформульовано мету та завдання практики, обов’язки студентів-практикантів і керівників практики, подано індивідуальні завдання на практику, критерії оцінювання результатів практики та поради до підготовки звітів про практику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/783
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу
Кафедра перекладу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орел_Навчально-ознайомча та виробнича практика.pdf214,4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.