Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/926
Назва: Методичні вказівки з використання програмного продукту Adobe Photoshop CS 2 у виконанні лабораторних робот з дисципліни «Методи та засоби дизайнерських рішень» для студентів спеціальності 6.0306 «Менеджмент і адміністрування»
Автори: Балашов, С. В.
Вернер, І. В.
Пісьменкова, Т. О.
Ключові слова: Adobe;Photoshop CS;растрова графіка;лабораторні;дизайн
Дата публікації: 2009
Видавництво: Дніпропетровськ: НГУ
Бібліографічний опис: Балашов С. В. Методичні вказівки з використання програмного продукту Adobe Photoshop CS 2 у виконанні лабораторних робот з дисципліни «Методи та засоби дизайнерських рішень» для студентів спеціальності 6.0306 «Менеджмент і адміністрування» / Упоряд.: С. В. Балашов, І. В. Вернер, Т. О. Пісьменкова – Д.: НГУ, 2009. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складено для студентів напрямку 6.0306.01 «Менеджмент» у рамках вивчення дисципліни «Методи та засоби дизайнерських рішень». Навчальні цілі методичних вказівок – допомога студентам у вироблені умінь створювати графічну документацію і розв’язувати прикладні дизайнерські задачі із застосуванням сучасних інформаційних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/926
Розташовується у зібраннях:Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЗДР.pdf3,38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.