Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/927
Назва: Розрахунок циліндричної зубчастої передачі. Методичні вказівки до виконання домашнього завдання для студентів, що навчаються за напрямами «Гірництво», «Переробка корисних копалин», «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології».
Автори: Зіборов, К. А.
Мацюк, І. М.
Шляхов, Е. М.
Ключові слова: зубчатые передачи;детали машин;лабораторные;редуктор
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Зіборов К. А. Розрахунок циліндричної зубчастої передачі. Методичні вказівки до виконання домашнього завдання для студентів, що навчаються за напрямами «Гірництво», «Переробка корисних копалин», «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології». / Упоряд.: К. А. Зіборов, І. М. Мацюк, Е. М. Шляхов // . – Д.: НГУ, 2009. – 28 с.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні вказівки до виконання домашнього завдання по курсу «Теорія механізмів і машин та деталі машин» з розрахунку циліндричної зубчастої передачі. Наведено приклад розрахунку. Призначено для студентів, що навчаються за напрямами «Гірництво», «Переробка корисних копалин», «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/927
Розташовується у зібраннях:Кафедра конструювання, технічної естетики і дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка ДМ 2009.pdf399,15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.