Аналіз діяльності та проведення оптимізаційних дій в умовах підприємства ресторанного господарства
Date Issued
2022
Author(s)
Гайдар, Владислав
Abstract
Мета кваліфікаційної роботи: підвищення ефективності роботи мережі закладів харчування «Пузата хата» шляхом побудови системи управління запасами та вибору шляхів розвитку.
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості ефективного формування запасів на підприємствах з широким асортиментом продукції. За рахунок цього з’являється можливість значно зменшити обсяги сумарних витрат, пов’язаних із замовленням і зберіганням товарів. Також правильне розміщення допоможе нам здобути нових клієнтів і збільшити прибуток.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Диплом_маг_спец124_ГайдарВ.pdf
Size
1.82 MB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):30d585b5705721702b168b15e8d2af0e