Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Кваліфікаційні роботи
  3. Факультет інформаційних технологій
  4. Кафедра системного аналізу та управління
  5. Магістри
  6. 2021-2022 навчальний рік
  7. Аналіз діяльності та проведення оптимізаційних дій в умовах підприємства ресторанного господарства
 
  • Details

Аналіз діяльності та проведення оптимізаційних дій в умовах підприємства ресторанного господарства

Date Issued
2022
Author(s)
Гайдар, Владислав 
Abstract
Мета кваліфікаційної роботи: підвищення ефективності роботи мережі закладів харчування «Пузата хата» шляхом побудови системи управління запасами та вибору шляхів розвитку.
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості ефективного формування запасів на підприємствах з широким асортиментом продукції. За рахунок цього з’являється можливість значно зменшити обсяги сумарних витрат, пов’язаних із замовленням і зберіганням товарів. Також правильне розміщення допоможе нам здобути нових клієнтів і збільшити прибуток.
Subjects

ABC-аніліз

XYZ-аналіз

прогнозування

керування

метод аналізу ієрархі...

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Диплом_маг_спец124_ГайдарВ.pdf

Size

1.82 MB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):30d585b5705721702b168b15e8d2af0e

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify