Показати скорочений опис матеріалу
Екологічні проблеми харчування людини
dc.contributor.author | Малярчук, А. В. | |
dc.contributor.author | Болгова, С. Г. | |
dc.date.accessioned | 2018-01-22T08:50:50Z | |
dc.date.available | 2018-01-22T08:50:50Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Малярчук А. В. Екологічні проблеми харчування людини / А. В. Малярчук, С. Г. Болгова // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 220-222. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939 | |
dc.description.abstract | Раціональна організація харчування людини є однією з найважливіших умов, які визначають її стан здоров’я, тривалість життя, працездатність. За своєю суттю раціональне харчування полягає у забезпеченні в організмі балансу енергії – рівноваги між енергією, що надходить з харчуванням, і енергією, яку людина витрачає у процесі життєдіяльності. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | раціональне харчування | ru_RU |
dc.subject | екологічна проблема | ru_RU |
dc.subject | природне харчування | ru_RU |
dc.subject | процес життєдіяльності | ru_RU |
dc.subject | рациональное питание | |
dc.subject | экологическая проблема | |
dc.subject | процесс жизнедеятельности | |
dc.subject | естественное питание | |
dc.subject | ||
dc.subject | ||
dc.title | Екологічні проблеми харчування людини | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |