Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorМалярчук, А. В.
dc.contributor.authorБолгова, С. Г.
dc.date.accessioned2018-01-22T08:50:50Z
dc.date.available2018-01-22T08:50:50Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationМалярчук А. В. Екологічні проблеми харчування людини / А. В. Малярчук, С. Г. Болгова // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 220-222.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150939
dc.description.abstractРаціональна організація харчування людини є однією з найважливіших умов, які визначають її стан здоров’я, тривалість життя, працездатність. За своєю суттю раціональне харчування полягає у забезпеченні в організмі балансу енергії – рівноваги між енергією, що надходить з харчуванням, і енергією, яку людина витрачає у процесі життєдіяльності.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectраціональне харчуванняru_RU
dc.subjectекологічна проблемаru_RU
dc.subjectприродне харчуванняru_RU
dc.subjectпроцес життєдіяльностіru_RU
dc.subjectрациональное питание
dc.subjectэкологическая проблема
dc.subjectпроцесс жизнедеятельности
dc.subjectестественное питание
dc.subject
dc.subject
dc.titleЕкологічні проблеми харчування людиниru_RU
dc.typeArticleru_RU


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу