Показати скорочений опис матеріалу
Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції
dc.contributor.author | Лободзинська, Т. П. | |
dc.date.accessioned | 2021-10-07T07:37:04Z | |
dc.date.available | 2021-10-07T07:37:04Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Лободзинська Т. П. Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції / Лободзинська Т. П. // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ . – Дніпропетровськ : НГУ, 2012. - С. 59-61 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159214 | |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність у загальному розумінні – це володіння властивостями, які створюють переваги суб’єкта економічних змагань для одержання перемоги над конкурентами. Досягнення цих конкурентних переваг забезпечується належно сформованим механізмом забезпечення конкурентоспроможності продукції, тобто системою послідовних дій, економічних, організаційних, технологічних, соціальних, екологічних важелів та методів, що сприяє формуванню необхідних умов виробництва конкурентоспроможної інноваційної продукції на підприємствах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НГУ | uk_UA |
dc.subject | інноваційна продукція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Сучасні підходи до формування механізму забезпечення конкурентоспроможності інноваційної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.bbk | У59(4Укр) | uk_UA |