Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБабаков, О. В.
dc.contributor.authorЗаславський, О. М.
dc.date.accessioned2022-06-23T07:17:52Z
dc.date.available2022-06-23T07:17:52Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationБабаков О. В. Автоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктів / Бабаков О. В., Заславський О. М. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 348-349.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160465
dc.description.abstractКонсервування сушінням широко застосовують в молочній промисловості: сушать незбиране та знежирене молоко, сколотини, молочну сироватку, суміші незбираного молока з знежиреним молоком або вершками, без добавок або з добавками. Визначальними критеріями ефективності технологічного процесу сушіння молока є вологість та продуктивність установки. Остання забезпечується регулюванням температури гарячого повітря, що надходить з калорифера, вбудованого в сушарку. Джерелом теплоносія для калорифера є перегріта водяна пара з парогенератора. Підвищення температури повітря, що подається в сушильну башту, обмежено небезпекою зіпсування (або навіть загорання) сухого молока, а зниження температури веде до збільшенню витрати теплоносія на одиницю випаруваної вологи.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectконсервування сушіннямuk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.subjectпрограмований логічний контролерuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу сушіння молочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу