Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorСеліванов, О. Л.
dc.contributor.authorЗаславський, О. М.
dc.date.accessioned2022-06-27T06:39:44Z
dc.date.available2022-06-27T06:39:44Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationСеліванов О. Л. Автоматизація технологічного процесу виробництва маргарину / Селіванов О. Л., Заславський О. М. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 387-389.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160557
dc.description.abstractЖорсткі вимоги споживачів до смакових якостей харчових продуктів та напоїв спонукають науковців та виробників до створення сучасного напрямку в промисловості – розробки нових видів комбінованих харчових продуктів з пониженим вмістом жиру, цукру і підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Розвиток підприємств по виробництву маргаринової продукції відбувається, в основному, за рахунок розширення асортименту маргарину, покращення його якості. Вдосконалення технологічної лінії виробництва маргарину, розробка нового обладнання та розробка сучасних систем керування цим обладнанням в першу чергу направлено на покращення якості і кількості готової продукції. В якості об’єкту керування обрано технологічне обладнання − скребковий холодоагент маргаринової емульсії.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectмаргаринuk_UA
dc.subjectскребковий холодоагентuk_UA
dc.subjectпрограмований логічний контролерuk_UA
dc.subjectпідсистема керуванняuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу виробництва маргаринуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу