Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКайдаш, Т. І.
dc.contributor.authorПапіж, Ю. С.
dc.date.accessioned2022-07-11T08:39:15Z
dc.date.available2022-07-11T08:39:15Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКайдаш Т. І. Фактори конкурентоспроможності продукції / Кайдаш Т. І., Папіж Ю. С. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 459-460uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161098
dc.description.abstractКонкурентоспроможність продукції є результатом діяльності підприємства, а умови, що її забезпечують, – факторами. На виробництво конкурентоспроможної продукції впливає цілий комплекс взаємопов’язаних між собою факторів, що відрізняються за характером дії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.titleФактори конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу