Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorПанібог, Д. Ю.
dc.contributor.authorБогач, К. С.
dc.date.accessioned2022-07-13T10:44:40Z
dc.date.available2022-07-13T10:44:40Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationПанібог Д. Ю. Теоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукції / Панібог Д. Ю., Богач К. С. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 501-502uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161162
dc.description.abstractКонкурентоспроможність продукції – це наявність у продукції таких переваг, які для споживача в момент вибору мають більшу цінність, ніж у аналогічної продукції інших виробників. Тобто, це максимальна задоволеність потреб споживачів та відповідність вимогам обраного ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectоснови управлінняuk_UA
dc.titleТеоретичні основи управління конкурентоспроможністю продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу