Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБорисовська, Олена Олександрівна
dc.contributor.authorЛомазов, Павло Костянтинович
dc.date.accessioned2023-09-10T15:47:07Z
dc.date.available2023-09-10T15:47:07Z
dc.date.issued2023-06-27
dc.identifier.citationМетоди вимірювання параметрів навколишнього середовища. Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вимірювання концентрації нітратів у продуктах харчування та жорсткості питної води» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / О.О. Борисовська, П.К. Ломазов ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/164444
dc.descriptionМетодичні рекомендації призначені для закріплення теоретичних знань, набутих студентами в лекційному курсі, а також формування практичних навичок виконання лабораторних вимірювань (випробувань) щодо оцінки якості продуктів харчування та питної води. Методичні рекомендації включають лабораторну роботу, текст якої викладено за типовою структурною схемою: тема, мета роботи, завдання, подання теоретичних положень за темою, завдання для самостійного виконання та питання для самоконтролю.uk_UA
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи «Вимірювання концентрації нітратів у продуктах харчування та жорсткості питної води» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectНІТРАТИuk_UA
dc.subjectПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯuk_UA
dc.subjectЖОРСТКІСТЬ ВОДИuk_UA
dc.titleМЕТОДИ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНОЇ РОБОТИ «ВИМІРЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ НІТРАТІВ У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ»uk_UA
dc.title.alternativeМЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНОЇ РОБОТИ «ВИМІРЮВАННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ НІТРАТІВ У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА ЖОРСТКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ» для студентів освітньо-професійних програм «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу