Показати скорочений опис матеріалу
Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA
dc.contributor.author | Горпинич, А. О. | |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T08:26:50Z | |
dc.date.available | 2024-02-09T08:26:50Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Горпинич А. О. Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA / Горпинич А. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 55-56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166118 | |
dc.description.abstract | Ресторанне господарство є особливою складовою сфери гостинності (сфера HORECA), що забезпечує задоволення життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля; надає значну кількість робочих місць, допомагаючи вирішувати соціальні проблеми. Заклади ресторанного типу користуються популярністю серед широких верств пересічних громадян, що вимагає постійного вдосконалення діяльності малих підприємств сфери HORECA. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | імпакт-бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | сфера HORECA | uk_UA |
dc.title | Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 338.124.4 | uk_UA |