Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorГорпинич, А. О.
dc.date.accessioned2024-02-09T08:26:50Z
dc.date.available2024-02-09T08:26:50Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationГорпинич А. О. Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA / Горпинич А. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 55-56.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166118
dc.description.abstractРесторанне господарство є особливою складовою сфери гостинності (сфера HORECA), що забезпечує задоволення життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля; надає значну кількість робочих місць, допомагаючи вирішувати соціальні проблеми. Заклади ресторанного типу користуються популярністю серед широких верств пересічних громадян, що вимагає постійного вдосконалення діяльності малих підприємств сфери HORECA.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectімпакт-бізнесuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectсфера HORECAuk_UA
dc.titleІмпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECAuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk338.124.4uk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу