Показати скорочений опис матеріалу
Ключові технологічні інновації закладів гостинності
dc.contributor.author | Датченко, Є. О. | |
dc.contributor.author | Білоусов, Д. В. | |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T08:27:59Z | |
dc.date.available | 2024-06-04T08:27:59Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Датченко Є. О. Ключові технологічні інновації закладів гостинності / Датченко Є. О., Білоусов Д. В., Якименко-Терещенко Н. В. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 422-423 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167051 | |
dc.description.abstract | Технологічні бюджети сучасних готельних мереж та крупних готельних компаній щорічно зростають. Біля 70 % власників готелів вважають, що новітні технології – основа успіху у спілкуванні із гостями та основа конкурентоспроможності закладу. Саме тому, широке використання отримують рішення на основі штучного інтелекту та Інтернету речей, доповненої і віртуальної реальності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Ключові технологічні інновації закладів гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 640.43:338.48 | uk_UA |