Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146453
Назва: Методичні матеріали для семінарських занять з курсу "Порівняльна стилістика українського та англійського наукового мовлення"
Автори: Введенська, Т. Ю.
Ключові слова: English language;HUMANITIES and RELIGION;Linguistics;Bilingualism
Дата публікації: 2015
Видавництво: ДВНЗ "НГУ", 2015
Бібліографічний опис: Введенська Т. Ю. Методичні матеріали для семінарських занять з курсу «Порівняльна стилістика українського та англійського наукового мовлення» / Т. Ю. Введенська // Нац. гірн. ун-т. – Дніпропетровськ : ДВНЗ «НГУ», 2015. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Затверджено до видання редакційною радою НГУ за поданням методичної комісії зі спеціальності 8.020303 Переклад (протокол № 2 від 26.09.2014). Подано методичні рекомендації для організації семінарських та практичних занять з курсу “ Порівняльна стилістика українського та англійського наукового мовлення”. Він містить перелик основних питань, що повинні розглядатись на семінарах курсу , деякі додаткові матеріали та літературні посилання. Призначено для студентів з напрямку підготовки «Філологія», спеціальності «Переклад». Питання до семінарських занять умовно поділені на дві частини – перша відноситься до загальних питань стилістичного аналізу тексту, друга – до особливостей наукового мовлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/146453
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
плани семнарв стилстика.pdfМетодичні вказівки203,05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.