Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882
Назва: | Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business |
Автори: | Suima, Inna Homyak, N. V. Kostryska, S. I. |
Ключові слова: | Restaurant Business;рестораний бізнес |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Видавництво НГУ |
Бібліографічний опис: | Suima I. Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business / Inna Suima, N.V. Homyak, S.I. Kostryska // Розширюючи обрії : зб. тез 12-го міжнародного форуму студентів і молодих учених, 20-21 квітня, 2017 р. [Електронний ресурс]. Т. 2. - 2017. - P. 160-161. |
Короткий огляд (реферат): | There are many different urgent challenges that we encounter every day including nutrition issues. Opening a restaurant business will solve this issue at once. According to the state standards restaurant business can be such types: restaurants, bars, cafes, cafeteria, dining rooms, snack bars, buffets, primary food processing facilities, factory-kitchens, house kitchens, restaurants for special orders. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882 |
Розташовується у зібраннях: | WIDENING OUR HORIZONS : The 12 th International Forum for Students and Young Researchers, April 20-21, 2017, Volume 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
160-161.pdf | 268,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.