Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSuima, Inna-
dc.contributor.authorHomyak, N. V.-
dc.contributor.authorKostryska, S. I.-
dc.date.accessioned2017-09-04T07:00:23Z-
dc.date.available2017-09-04T07:00:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationSuima I. Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business / Inna Suima, N.V. Homyak, S.I. Kostryska // Розширюючи обрії : зб. тез 12-го міжнародного форуму студентів і молодих учених, 20-21 квітня, 2017 р. [Електронний ресурс]. Т. 2. - 2017. - P. 160-161.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882-
dc.description.abstractThere are many different urgent challenges that we encounter every day including nutrition issues. Opening a restaurant business will solve this issue at once. According to the state standards restaurant business can be such types: restaurants, bars, cafes, cafeteria, dining rooms, snack bars, buffets, primary food processing facilities, factory-kitchens, house kitchens, restaurants for special orders.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherВидавництво НГУru_RU
dc.subjectRestaurant Businessru_RU
dc.subjectрестораний бізнесru_RU
dc.titleNon-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Businessru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:WIDENING OUR HORIZONS : The 12 th International Forum for Students and Young Researchers, April 20-21, 2017, Volume 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
160-161.pdf268,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.