Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Suima, Inna | - |
dc.contributor.author | Homyak, N. V. | - |
dc.contributor.author | Kostryska, S. I. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-04T07:00:23Z | - |
dc.date.available | 2017-09-04T07:00:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Suima I. Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business / Inna Suima, N.V. Homyak, S.I. Kostryska // Розширюючи обрії : зб. тез 12-го міжнародного форуму студентів і молодих учених, 20-21 квітня, 2017 р. [Електронний ресурс]. Т. 2. - 2017. - P. 160-161. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882 | - |
dc.description.abstract | There are many different urgent challenges that we encounter every day including nutrition issues. Opening a restaurant business will solve this issue at once. According to the state standards restaurant business can be such types: restaurants, bars, cafes, cafeteria, dining rooms, snack bars, buffets, primary food processing facilities, factory-kitchens, house kitchens, restaurants for special orders. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Видавництво НГУ | ru_RU |
dc.subject | Restaurant Business | ru_RU |
dc.subject | рестораний бізнес | ru_RU |
dc.title | Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | WIDENING OUR HORIZONS : The 12 th International Forum for Students and Young Researchers, April 20-21, 2017, Volume 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
160-161.pdf | 268,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.