Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882
Назва: Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business
Автори: Suima, Inna
Homyak, N. V.
Kostryska, S. I.
Ключові слова: Restaurant Business;рестораний бізнес
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Suima I. Non-dominated Alternatives Method for Choosing the Type of Restaurant Business / Inna Suima, N.V. Homyak, S.I. Kostryska // Розширюючи обрії : зб. тез 12-го міжнародного форуму студентів і молодих учених, 20-21 квітня, 2017 р. [Електронний ресурс]. Т. 2. - 2017. - P. 160-161.
Короткий огляд (реферат): There are many different urgent challenges that we encounter every day including nutrition issues. Opening a restaurant business will solve this issue at once. According to the state standards restaurant business can be such types: restaurants, bars, cafes, cafeteria, dining rooms, snack bars, buffets, primary food processing facilities, factory-kitchens, house kitchens, restaurants for special orders.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/149882
Розташовується у зібраннях:WIDENING OUR HORIZONS : The 12 th International Forum for Students and Young Researchers, April 20-21, 2017, Volume 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
160-161.pdf268,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.