Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603
Назва: | Особливості режиму харчування студентської молоді |
Автори: | Прокопенко, Л. І. Дехтярьова, О. О. Дегтяр, В. А. Ярема, І. А. |
Ключові слова: | студентська молодь;студенческая молодежь;режим харчування;режим питания |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Особливості режиму харчування студентської молоді / Л.І. Прокопенко, О.О. Дехтярьова, В.А. Дегтяр, І.А. Ярема // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 58-60. |
Короткий огляд (реферат): | Згідно із сучасними уявленнями, саме харчування визначає тривалість і якість життя людини, створює умови для оптимального фізичного та розумового розвитку, підтримує високу працездатність, підвищує можливості організму протистояти впливу несприятливих факторів. На думку більшості фахівців, порушення режиму харчування, дефіцит в раціоні харчування необхідних макро- і мікроелементів стали одним з провідних факторів ризику збереження здоров’я та порушення діяльності адаптаційно- регуляційних систем організму |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603 |
Розташовується у зібраннях: | Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
58-60.pdf | 196,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.