Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603
Назва: Особливості режиму харчування студентської молоді
Автори: Прокопенко, Л. І.
Дехтярьова, О. О.
Дегтяр, В. А.
Ярема, І. А.
Ключові слова: студентська молодь;студенческая молодежь;режим харчування;режим питания
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Особливості режиму харчування студентської молоді / Л.І. Прокопенко, О.О. Дехтярьова, В.А. Дегтяр, І.А. Ярема // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 58-60.
Короткий огляд (реферат): Згідно із сучасними уявленнями, саме харчування визначає тривалість і якість життя людини, створює умови для оптимального фізичного та розумового розвитку, підтримує високу працездатність, підвищує можливості організму протистояти впливу несприятливих факторів. На думку більшості фахівців, порушення режиму харчування, дефіцит в раціоні харчування необхідних макро- і мікроелементів стали одним з провідних факторів ризику збереження здоров’я та порушення діяльності адаптаційно- регуляційних систем організму
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/150603
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58-60.pdf196,21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.