Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, А. В.-
dc.date.accessioned2018-01-30T12:55:21Z-
dc.date.available2018-01-30T12:55:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСидоренко А. В. Розробка функціонального продукту емульсійного типу / А. В. Сидоренко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 262-263.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151083-
dc.description.abstractПостійне погіршення стану навколишнього середовища та наслідки від аварії на Чорнобильській АС негативно впливають на стан здоров’я населення нашої країни. Як наслідок, недостатній вміст в організмі людини хімічних елементів та вітамінів, викликаний професійними, екологічними та клімато-географічними факторами призводить до зростання числа ракових захворювань та захворювань щитовидної залози. Тому актуальним є введення в раціон харчових продуктів, які мають підвищену харчову цінність і виконують лікувально-профілактичну функцію.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпродукт функціонального призначенняru_RU
dc.subjectпродукт функционального назначенияru_RU
dc.subjectпродукт морського походженняru_RU
dc.subjectпродукт морского происхожденияru_RU
dc.subjectздоро`я людиниru_RU
dc.subjectздоровье человекаru_RU
dc.titleРозробка функціонального продукту емульсійного типуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
262-263.pdf184,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.