Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151083
Назва: Розробка функціонального продукту емульсійного типу
Автори: Сидоренко, А. В.
Ключові слова: продукт функціонального призначення;продукт функционального назначения;продукт морського походження;продукт морского происхождения;здоро`я людини;здоровье человека
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Сидоренко А. В. Розробка функціонального продукту емульсійного типу / А. В. Сидоренко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 262-263.
Короткий огляд (реферат): Постійне погіршення стану навколишнього середовища та наслідки від аварії на Чорнобильській АС негативно впливають на стан здоров’я населення нашої країни. Як наслідок, недостатній вміст в організмі людини хімічних елементів та вітамінів, викликаний професійними, екологічними та клімато-географічними факторами призводить до зростання числа ракових захворювань та захворювань щитовидної залози. Тому актуальним є введення в раціон харчових продуктів, які мають підвищену харчову цінність і виконують лікувально-профілактичну функцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151083
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
262-263.pdf184,37 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.