Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151186
Назва: Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК
Автори: Лисицкая, С. М.
Сопилко, Н. Ю.
Ключові слова: харчові продукти;пищевые продукты;екологічний аспект;экологический аспект;агропромисловий комплекс;агропромышленный комплекс
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Лисицкая С. М. Екологічні аспекти підвищення якості продовольчої продукції в системі АПК / С. М. Лисицкая , Н. Ю. Сопилко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 306-310.
Короткий огляд (реферат): Якісні харчові продукти належать до первинної категорії фізіологічних потреб людини і є гарантом її здоров’я. На початку ХХІ ст. світова продовольча ситуація свідчить про наявність ризику недоїдання 1 млрд. людей, а систематична недостатність їжі, яка є причиною підвищення смертності, характерна майже для 20 % населення країн, що розвиваються. Різке загострення сучасного продовольчого стану викликане значним впливом ряду факторів світового розвитку, у том числі екологічних й демографічних. Недостатність харчування – це вагомий негативний фактор екології людини, який може розглядатися як хвороба цивілізації. Тому своєчасне вирішення питань з цієї проблеми є надзвичайно актуальним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151186
Розташовується у зібраннях:Здоровий спосіб життя: проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
306-310.pdf205,59 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.