Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151914
Назва: Методы повышения качества готового продукта при струйном измельчении
Автори: Шевелёва, А. М.
Ключові слова: підготовчі процеси збагачення;струйное измельчение;повышение качества готового продукта
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Шевелёва А. М. Методы повышения качества готового продукта при струйном измельчении / А. М. Шевелёва // Збагачення корисних копалин: Наук.-техн. зб. – 2018. - Вип. 69(110).- С. 86-94
Короткий огляд (реферат): Проведено порівняльний аналіз методів боротьби зі зношуванням елементів конструкції струминного млина – футерування каналів і створення більш складної конфігурації потоку в робочих каналах млина. Висвітлено переваги й недоліки кожного з методів. Розглянуто переваги та перспективи використання поєднання елементів кільцевого ежектора і додаткового підведення потоку енергоносія в розгінний канал.
Проведен сравнительный анализ методов борьбы с износом элементов конструкции струйной мельницы – футеровки каналов и создания более сложной конфигурации потока в рабочих каналах мельницы. Освещены достоинства и недостатки каждого из методов. Рассмотрены преимущества и перспективы использования сочетания элементов кольцевого эжектора и дополнительного подвода потока энергоносителя в разгонный канал.
A comparative analysis of methods for controlling the wear of the jet mill construction elements – lining channels and a more complex flow configuration creating in the mill working channels – has been carried out. The advantages and disadvantages of each method are highlighted. The advantages and perspectives of combination use of ring ejector elements and additional supply of an energy carrier stream into the accelerating channel are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151914
Розташовується у зібраннях:ЗКК, 2018 рік, №69(110) (підписано до друку 15.03.2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf647,99 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.