Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152141
Назва: Робототехніка та мехатроніка
Автори: Цвіркун, Л. І.
Грулер, Г.
Ключові слова: мехатроніка;робототехніка;промисловий робот;мехатроника;робототехника;промышленный робот
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво НГУ
Бібліографічний опис: Цвіркун Л. І. Робототехніка та мехатроніка : навч. посіб. / Л. І.Цвіркун, Г. Грулер; під заг. ред. Л. І. Цвіркуна ; М-во освіти і науки України, Держ. вищий навч. закл. "Нац. гірн. ун-т". - 3-тє вид., перероб. і доп. - Дніпро : НГУ, 2017. - 224 c.
Короткий огляд (реферат): Наведено основні поняття робототехніки та мехатроніки, розрахунки та визначення кінематики, привід та системи керування промислових роботів (ПР), а також методи розробки їх програм керування. Подано класифікацію мехатронних об’єктів, концепцію проектування мехатронних систем, особливості реалізації лабораторій для вивчення мехатронних об’єктів через Internet, а також лабораторний практикум з основ моделювання ПР у системі MATLAB. Розглянуто конструкцію, привід та циклові системи керування ПР, пропоновано вивчення систем керування ПР і мехатронних систем через Internet. Сформульовано вимоги до складових курсового проекту з проектування системи керування ПР та наведено рекомендації до його оформлення. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/152141
ISSN: 978–966–350–645–6
Розташовується у зібраннях:РВВ-2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CD973.pdf10,18 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.