Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154483
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хоменко, О. Е. | - |
dc.contributor.author | Хоменко, Е. И. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-31T07:25:43Z | - |
dc.date.available | 2019-10-31T07:25:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/154483 | - |
dc.description.abstract | Приведены показатели построения рационов белкового питания. Проанализированы количество, состав и свойства белков в структуре сбалансированного питания. Выполнен анализ мясных продуктов по содержанию жиров, углеводов, витаминов, ферментов, минеральных веществ. Раскрыта ценность мяса домашних животных, птицы, рыбы. Описаны признаки заболеваний и методы борьбы с ними, разделки и хранения продуктов, кулинарные рецепты и технологи приготовления блюд. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.subject | белковые продукты | ru_RU |
dc.subject | рациональное питание | ru_RU |
dc.subject | здоровье человека | ru_RU |
dc.title | Белковые продукты и здоровье человека | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хоменко О.Е._Хоменко_Е.И._(2019). Белковые продукты и здоровье человека.pdf | 340,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.