Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312
Назва: «Оптимізація асортименту шоколадної продукції компанії «Малбі»
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Леонової Карини Сергіївни групи САіт-15-1 напряму підготовки 124 - Системний аналіз
Автори: Леонова, Карини
Ключові слова: модель;асортимент;план випуску;прогноз;економічна ефективність
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.
Предмет дослідження: виробнича діяльність компанії «Малбі»
Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва.
Опис: Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів. Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бакалавр_ЛеоноваК(спец_124).pdf208,32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.