Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312
Назва: | «Оптимізація асортименту шоколадної продукції компанії «Малбі» |
Інші назви: | ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Леонової Карини Сергіївни групи САіт-15-1 напряму підготовки 124 - Системний аналіз |
Автори: | Леонова, Карини |
Ключові слова: | модель;асортимент;план випуску;прогноз;економічна ефективність |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції. Предмет дослідження: виробнича діяльність компанії «Малбі» Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва. |
Опис: | Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів. Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155312 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра системного аналізу і управління |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_бакалавр_ЛеоноваК(спец_124).pdf | 208,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.