Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155523
Назва: Удосконалення організації перевезення хлібобулочних виробів в торгівельну мережу супермаркетів м.Києва
Автори: Снісар, Вадим
Ключові слова: ХЛІБОБУЛОЧНІ-ВИРОБИ, МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ВАНТАЖНИЙ АВТОМОБІЛЬ, ЗАСІБ ПАКЕТУВАННЯ, МАРШРУТ, ГРАФІК РОБОТИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: НТУ "ДП"
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є розгляд питань щодо удосконалення організації транспортного процесу перевезень хлібобулочних виробів, визначення основних ТЕП роботи рухомого складу. Також буде виконано аналіз існуючої організації перевезень хлібобулочних виробів на ПВХБВ; визначення факторів, що впливають на підвищення продуктивності вантажних автомобільних перевезень хлібобулочних виробів в торгівельну мережу магазинів м. Києва; буде обрано ефективний РС для перевезення відповідного типу вантажу і необхідну кількість його для виконання перевезень; буде розраховано раціональні маршрути руху ТЗ та ін. Одним із головних завдань проведеного дослідження є пропозиції щодо удосконалення транспортного процесу та визначення економічного ефекту від запропонованих заходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155523
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА СНІСАР.pdfКваліфікаційна робота466,44 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.