Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155530
Назва: | Підвищення рівня транспортного обслуговування виробника органічних продуктів харчування автомобільним парком Дніпровського підрозділу логістичної компанії |
Автори: | Гордіченко, Світлана |
Ключові слова: | РУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, СОБІВАРТІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ. |
Дата публікації: | чер-2020 |
Видавництво: | НТУ "ДП" |
Короткий огляд (реферат): | Основою вирішення завдань, пов'язаних із централізованими перевезеннями, є розроблення логістичної концепції транспортноекспедиційного обслуговування, в основу якої покладено маршрутизацію перевезень. Маршрутизація перевезень – це створення маршрутів, що дають змогу визначити обсяг перевезень вантажів, кількість рухомого складу та мінімізувати транспортно-експедиційні витрати. Одним з аспектів логістики є мінімізація витрат на перевезення, що забезпечить, своєю чергою, швидкість доставки товарів, надійність та якість перевезення. В сучасних умовах ринкової економіки та в умовах конкуренції доволі важливо мінімізувати транспортні витрати при цьому надати якісні транспортні послуги |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155530 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління на транспорті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гордіченко диплом.pdf | Кваліфікаційна робота | 716,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.