Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155530
Назва: Підвищення рівня транспортного обслуговування виробника органічних продуктів харчування автомобільним парком Дніпровського підрозділу логістичної компанії
Автори: Гордіченко, Світлана
Ключові слова: РУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, СОБІВАРТІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ.
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: НТУ "ДП"
Короткий огляд (реферат): Основою вирішення завдань, пов'язаних із централізованими перевезеннями, є розроблення логістичної концепції транспортноекспедиційного обслуговування, в основу якої покладено маршрутизацію перевезень. Маршрутизація перевезень – це створення маршрутів, що дають змогу визначити обсяг перевезень вантажів, кількість рухомого складу та мінімізувати транспортно-експедиційні витрати. Одним з аспектів логістики є мінімізація витрат на перевезення, що забезпечить, своєю чергою, швидкість доставки товарів, надійність та якість перевезення. В сучасних умовах ринкової економіки та в умовах конкуренції доволі важливо мінімізувати транспортні витрати при цьому надати якісні транспортні послуги
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155530
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордіченко диплом.pdfКваліфікаційна робота716,65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.