Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545
Назва: | Підвищення якості обслуговування суб’єктів господарювання м. Дніпро при перевезенні кондитерських виробів |
Автори: | Харлан, Владислав |
Ключові слова: | кондитерські вироби, маршрутизація перевезень, транспортний засіб, графік водія |
Дата публікації: | чер-2020 |
Видавництво: | НТУ "ДП" |
Короткий огляд (реферат): | Ефективність вантажних перевезень автотранспортом, а особливо при перевезенні кондитерських виробів, значною мірою залежить від дальності перевезень та кількості перевезених вантажів. Проблема полягає в тому, що при цьому відсутній чіткий взаємозв'язок між наведеними чинниками ефективності перевізного процесу та типом обраних маршрутів перевезень вантажів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра управління на транспорті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харлан В.С. 275-17зск-2.pdf | Кваліфікаційна робота | 155,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.