Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545
Назва: Підвищення якості обслуговування суб’єктів господарювання м. Дніпро при перевезенні кондитерських виробів
Автори: Харлан, Владислав
Ключові слова: кондитерські вироби, маршрутизація перевезень, транспортний засіб, графік водія
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: НТУ "ДП"
Короткий огляд (реферат): Ефективність вантажних перевезень автотранспортом, а особливо при перевезенні кондитерських виробів, значною мірою залежить від дальності перевезень та кількості перевезених вантажів. Проблема полягає в тому, що при цьому відсутній чіткий взаємозв'язок між наведеними чинниками ефективності перевізного процесу та типом обраних маршрутів перевезень вантажів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155545
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління на транспорті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харлан В.С. 275-17зск-2.pdfКваліфікаційна робота155,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.