Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШелудько, Анастасія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2020-08-03T11:15:59Z-
dc.date.available2020-08-03T11:15:59Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.citationШелудько А.В. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Техмолпром») / А.В. Шелудько. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 50 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155924-
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємстваru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємстваru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬru_RU
dc.titleОбґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Техмолпром»)ru_RU
dc.title.alternativeSubstantiation of effectiveness of managerial solution in production competitiveness management (based on the materials of LLC “Techmolprom”)ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули .pdf243,8 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Робота Шелудько.rar535,36 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.