Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157441
Назва: | «Удосконалення організаційних засад підвищення ефективності екологічного підприємництва» |
Автори: | Дузенко, Аріна Олександрівна |
Ключові слова: | ЕКОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО, ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТА ПРОДУКЦІЯ, АГРОВИРОБНИЦТВО, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ, РИНОК. |
Дата публікації: | гру-2020 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження ‒ процес управління ефективністю діяльності підприємства з виготовлення екологічно чистої продукції Мета дослідження - узагальнення та розвиток науково-методичних підходів і розробка на їх підставі пропозицій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності з виготовлення екологічно чистої продукції. У першому розділі визначені сучасний стан та тенденцій розвитку ринку екологічно чистої продукції в галузі аграрного виробництва. Узагальнені наукові підходи до управління підприємницькою діяльністю з виробництва органічної продукції. У другому розділі здійснений аналіз особливостей розвитку ринку органічної продукції. Визначені фактори підвищення попиту на продукцію екологічно чистого виробництва. У третьому розділі розроблені рекомендації щодо підвищення економічної ефективності виробництва екологічно чистої продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157441 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дузенко А.О..pdf | 420,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
КР_Дузенко А.О..rar | 1 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.