Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157496
Назва: Обґрунтування напрямів розвитку м'ясопереробного підприємства в умовах сучасного бізнес-середовища
Автори: Сапранков, Кирил Вадимович
Ключові слова: БІЗНЕС, М'ЯСОПЕРЕРОБНЕ ПІДПРИЄМСТВО, РОЗВИТОК, БІЗНЕС-ПРОЦЕСИ, ВИРОБНИЦТВО
Дата публікації: гру-2020
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка: 93 стор., 19 рис., 12 табл., 41 джерело, презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: підприємницька діяльність м'ясопереробного підприємства. Мета роботи: узагальнення й удосконалення методичних засад обґрунтування напрямів розвитку підприємства м'ясопереробної галузі в сучасних умовах бізнес-середи. У першому розділі визначено теоретичне підґрунтя діяльності суб’єктів бізнесу м'ясопереробної галузі в сучасних конкурентних умовах. Проведений аналіз наукових підходів до визначення проблем функціонування та розвитку підприємницьких структур м'ясопереробної сфери. У другому розділі був проведений аналіз та оцінка основних тенденцій функціонування бізнес-структур м'ясопереробної галузі в Україні. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Здійснено аналіз бізнес-середовища функціонування компанії. У третьому розділі визначено перспективні напрямки діяльності підприємства ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Встановлено організаційно-методичні засади впровадження системи Lean на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс». Розроблено методичне підґрунтя організації служби внутрішнього аудиту бізнес-процесів на ТОВ «М'ясна фабрика «Фаворит Плюс».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157496
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сапранков К.В. doc.pdf337,35 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
КР_Сапранков К.В. doc.rar1,43 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.